Wij hebben nieuws voor jou

MGL heeft vacatures

onze vacatures

over ons

Media Groep Limburg

Media Groep Limburg (MGL), onderdeel van Mediahuis, is met De Limburger, VIA Limburg, WijLimburg en Limburgvac het marktleidende mediabedrijf in Limburg. Met haar nieuwsmerken in online, mobile en print bereikt ze meer dan 700.000 nieuwsconsumenten. Media Groep Limburg telt ruim 275 medewerkers. De onderneming heeft kantoren in Sittard (hoofdkantoor), Venlo, Roermond, Heerlen en Maastricht.

Organisatie

De basis van de MGL-organisatie wordt gevormd door de bedrijfsonderdelen Redactie, Sales en Marketing. De drie worden ondersteund door de afdeling Media Services en de stafdiensten Financiële Administratie, Controlling, Human Resources en Facilitaire Zaken. De sfeer is informeel, maar bepaald niet vrijblijvend. Werken bij MGL is vooral samenwerken. Van de medewerkers wordt verwacht dat ze verbindend, nieuwsgierig en ondernemend zijn.

Tv-commercial De Limburger

Ambitie

Van haar ambitie maakt Media Groep Limburg geen geheim: haar leidende positie in Limburg verder uitbouwen. In de strategie van de onderneming zijn twee routes uitgezet. Enerzijds werkt ze continu aan het vernieuwen en verbeteren van haar digitale portfolio, anderzijds wil ze van haar vlaggeschip De Limburger niet alleen het grootste, maar ook het beste en meest gevarieerde regionale nieuwsmerk van ons land maken.

Samenwerken

Werken bij Media Groep Limburg is samenwerken. Met collega’s van de eigen afdeling, en vooral ook met collega’s van andere bedrijfsonderdelen. Werken in multidisciplinaire teams is heel gebruikelijk binnen het bedrijf. De sfeer is informeel, maar niet vrijblijvend. Besef dat de verwachtingen hoog zijn. Van iedere medewerker wordt een bijdrage verlangd in termen van creativiteit en resultaatgerichtheid.

Media Valley

Media Valley is een platform voor vernieuwing van journalistiek en media. Een inspirerende ontmoetingsplek voor (jonge) mensen die innovatieve oplossingen willen bedenken voor de informatievraagstukken van nu en de toekomst. Media Valley is een initiatief van Media Groep Limburg, Zuyd Hogeschool en Provincie Limburg. De mediacampus is gevestigd in het hoofdkantoor van MGL in Sittard.

vacatures

Junior Social Media Editor (m/v)

Introductie De Limburger is per direct op zoek naar freelance Junior Social Media Editors. Een perfecte job voor vierdejaars studenten journalistiek of afgestudeerde journalisten met lef en ambitie. En die bereid zijn om te werken in de avonduren en in de weekenden....

Lees meer

Chef Redactie Economie De Limburger

Introductie Ben jij iemand die lef toont, geen genoegen neemt met platgetreden paden en de grenzen opzoekt? Wil jij als vakbekwaam en stressbestendig leidinggevende van de economieredactie van De Limburger in Sittard een belangrijke bijdrage leveren aan het continue...

Lees meer

Momenteel hebben wij geen openstaande functies

Introductie Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures. Wij zijn echter altijd op zoek naar goede mensen. Dus ben jij ervan overtuigd dat je bij ons past, neem dan contact op met onze collega's van recruitment of HR

Lees meer

onze recruiter

onze hr managers

onze recruiter

Elise Lansu

recruiter

elise lansu website-150

06 – 23 90 90 09

elise@werkenbijmgl.nl

onze hr managers

Hans Thijssen

hr manager

Hans Thijssen website-150

06 – 51 11 01 73

hans@werkenbijmgl.nl

Ralf van der Linden

hr adviseur

ralf van der linden website 150

06 – 21 62 68 83

ralf@werkenbijmgl.nl

contact

Media Groep Limburg

Afdeling Human Resources

Mercator 3, 6135 KW Sittard

046 – 411 60 25

info@werkenbijmgl.nl